De botercrememix aanmaken met bv limonadesiroop of kokosmelk is ook erg lekker. het smaakt dan naar die smaak en niet zo boterig meer.
Echter als je niet een heel dikke laag botercreme gebruikt dan proef je dit toch bijna niet? Als je een lekkere vulling hebt, bv stukjes appel met kaneel, geklopte slagroom met klopfix en dan bekleed met marsepein dan proef je de boter toch niet meer?
Ik heb zelf Frutabase uitgeprobeerd en dit is echt hemels spul. Je kan je taart er mee vullen en afsmeren, een bekende heeft dit al uitgeprobeerd door marsepein en fondant in te smeren met dit spul en het enkele dagen laten staan, maar het was beide niet gemolten.
Frutabase is een poeder die als je het mengt met water een neutrale mousse oplevert. Het ziet er dan uit als hele witte geslagen slagroom en je kan de taart er ook mee opspuiten. Als je echter vruchtensap of gepureerd fruit toevoegt neemt deze mousse de smaak en kleur van dit fruit aan. Dan heb je mousse obv plantaardige olie die luchtig smaakt naar vers fruit.
Groeten van Suzanne
Van huis uit Koopmans.