1 Laatst bewerkt door eiland (30-03-2010 14:09)

Onderwerp: vragen over mokkavulling en nagatine

Vanavond wil ik een taartje maken met mokkavulling.. En een laag bebogeen..
Ik wil de mokkavulling gaan maken met opgeklopte slagroom met een zakje klopfix en dan een klein scheutje supersterke koffie er door..
Is het lekker, om hem iets romiger en cremiger te maken, er een klontje roomboter door te mixen?

En is het een idee om door de vulling een beetje nogatine te doen zodat er lekkere knisper stukjes in zitten?

ik hoop dat jullie mij tips en raad kunnen geven..
Groetjes en bedankt!

2

Re: vragen over mokkavulling en nagatine

is er nou niemand die mij raad kan geven?  :o

3

Re: vragen over mokkavulling en nagatine

Ik heb er geen ervaring mee, maar ik zou zeggen: gewoon uitproberen; daar leer je het meeste van !!

Succes !!

Ben jij al wederom geboren ? Handelingen 2:38 ;)

4

Re: vragen over mokkavulling en nagatine

Ik moest even nadenken wat bebogeen was.
Dat is toch dat caramelspul voor op je boterham?  :think:

Ik vindt het best lekker klinken, gewoon proberen.

Als je niks probeert weet je natuurlijk niet of het lekker is ;)

De groeten uit Brabant van TAMARA
https://www.facebook.com/TamaraNL1977

5

Re: vragen over mokkavulling en nagatine

Ik maakte pas nog een mokkataart met een laagje bbr erin, smaakte heel goed.

En mokka maak ik gewoon van de mix voor botercreme,
Ik heb er geen extra water bijgedaan, gewoon twee zakjes oploskoffie en nog een schep nescafe bij de mix voor botercreme  doen
en ook nog een beetje gesmolten chocola of een schep chocopasta erdoor -maakt het nog lekkerder!

6

Re: vragen over mokkavulling en nagatine

oke bedankt!!