1

Onderwerp: afsmeren

hallo allemaal,

Kan je een taart ook afsmeren met chocopasta?

groetjes van Kat

2

Re: afsmeren

ja dat kan gewoon

Lekker feestelijk rond.....

3

Re: afsmeren

:Y dat kan. Even in de magnetron dan smeert het makkelijker. In de koelkast weer even harder laten worden en dan bekleden.

Groetjes Maji

4

Re: afsmeren

En het is heerlijk!!! :9

De groeten uit Brabant van TAMARA
https://www.facebook.com/TamaraNL1977

5

Re: afsmeren

kan je daar dan ook een dijkje mee maken?

6

Re: afsmeren

dat dijkje wil ik ook wel weten...
ik heb toevallig een taart opdrachtje staan deze week en heb geen botercreme mix meer in huis en eigelijk niet zoveel tijd (en zin) om het zelf te maken.
Dus als het dijkje kan met (witte) choco paste ben ik blij...ik twijfel zelf of het stevig genoeg is voor een dijkje nl

taart taart taart!

7

Re: afsmeren

geen dijkje maar een cm uit de rand blijven met vullen. nog makkelijker ;)
zelf botercreme maken om af te smeren is nog makkelijker als botercreme van de mix hoor! van de mix is soms ook niet zo geschikt om mee af te smeren, je taart kan gaan smelten.
bus poedersuiker 250 gram, pakje roomboter, in mixer kiepen, mixer 10 minuten aanzetten.. klaar!

8

Re: afsmeren

jammer dat een dijkje niet gaat. :) Ik vind het dijkje botercreme altijd zo'n harde boterhap als je taart uit de koelkast komt. Ook als je taart al even buiten de koelkast staat...
Iemand daar een tip voor?
En een stukje van de rand afblijven durf ik niet zo goed, ben bang dat het dan alsnog uitloopt.  :/

9 Laatst bewerkt door Daantje_Taartje (24-04-2010 15:32)

Re: afsmeren

Ik ben ook wel benieuwd waar je nog meer een dijkje mee kan maken...
Gebruik vaak botercreme,maar wil weleens wat anders proberen...

Tips iemand???

Er is altijd wel een reden voor taart...
www.taartendaan.hyves.nl

10

Re: afsmeren

meringue bc, die vond ik beter met een dijkje ook