Onderwerp: afsmeren
hallo allemaal,
Kan je een taart ook afsmeren met chocopasta?
groetjes van Kat
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » afsmeren
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hallo allemaal,
Kan je een taart ook afsmeren met chocopasta?
groetjes van Kat
dat kan. Even in de magnetron dan smeert het makkelijker. In de koelkast weer even harder laten worden en dan bekleden.
En het is heerlijk!!!
kan je daar dan ook een dijkje mee maken?
dat dijkje wil ik ook wel weten...
ik heb toevallig een taart opdrachtje staan deze week en heb geen botercreme mix meer in huis en eigelijk niet zoveel tijd (en zin) om het zelf te maken.
Dus als het dijkje kan met (witte) choco paste ben ik blij...ik twijfel zelf of het stevig genoeg is voor een dijkje nl
geen dijkje maar een cm uit de rand blijven met vullen. nog makkelijker
zelf botercreme maken om af te smeren is nog makkelijker als botercreme van de mix hoor! van de mix is soms ook niet zo geschikt om mee af te smeren, je taart kan gaan smelten.
bus poedersuiker 250 gram, pakje roomboter, in mixer kiepen, mixer 10 minuten aanzetten.. klaar!
jammer dat een dijkje niet gaat. Ik vind het dijkje botercreme altijd zo'n harde boterhap als je taart uit de koelkast komt. Ook als je taart al even buiten de koelkast staat...
Iemand daar een tip voor?
En een stukje van de rand afblijven durf ik niet zo goed, ben bang dat het dan alsnog uitloopt.
Ik ben ook wel benieuwd waar je nog meer een dijkje mee kan maken...
Gebruik vaak botercreme,maar wil weleens wat anders proberen...
Tips iemand???
meringue bc, die vond ik beter met een dijkje ook
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » afsmeren
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.