1

Onderwerp: Oepsss.. biscuit iets te lang in het bakblik laten afkoelen

Hoihoi,

Ik heb een biscuit gebakken voor een bestelling. Ipv deze 10 minuten in het bakblik te laten (na het bakken) en daarna op een rekje laten drogen, ben ik hem per ongeluk vergeten (drukjes met fondant kleuren  :o ) en heeft hij 2 uur in het bakblik staan afkoelen. Kan dit kwaad? Heeft dit effect op de kwaliteit van het biscuit? Heeft iemand dit ook wel eens gehad? Proef je het? (droger ofzo?). Hoop t niet, dan kan ik weer opnieuw beginnen en lig ik zo laat op bedje  :s

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen

2

Re: Oepsss.. biscuit iets te lang in het bakblik laten afkoelen

Nee hoor, kan geen kwaad. Hij is goed afgekoeld, nu lekker vullen, bekleden en afwerken.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: Oepsss.. biscuit iets te lang in het bakblik laten afkoelen

Zou geen probleem moeten zijn, zolang je hem er nog goed uit krijgt :Y

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

4

Re: Oepsss.. biscuit iets te lang in het bakblik laten afkoelen

Ja hij is mooi van vorm :-) Oh gelukkig! Dan ga ik hem nu verpakken en morgen vullen en bekleden en versieren :D Wiehhh.. taart maken is fijnnnn! *D  *D

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen