Onderwerp: cornstarch / poedersuiker
Hela, even een kort vraagje.
Op tutorial videos gebruikt men vaak cornstarch (maiszetmeel?) bij het uitrollen van rolfondant. Is poedersuiker hier even goed voor te gebruiken?
meneertaart
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » cornstarch / poedersuiker
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hela, even een kort vraagje.
Op tutorial videos gebruikt men vaak cornstarch (maiszetmeel?) bij het uitrollen van rolfondant. Is poedersuiker hier even goed voor te gebruiken?
meneertaart
Ja hoor
Dag meneertaart
Hier wordt maïzena mee bedoeld. Met poedersuiker kun je ook uitrollen, maar krijg je makkelijk vlekken op je fondant. Ik gebruik zelf een mengesel van half maïzena, half bakkerspoedersuiker in een dusting pouch (verkrijgbaar in de webshop). Ideaal, vind ik.
die vlekken, krijg je die ook op wit? met poedersuiker dan he
of zeg ik nu iets doms...
(ps: op rood geeft het vast vlekken ook, maar waarom geeft maizena dan geen vlekken?)
Vlekken van poedersuiker op wit zie je niet
Op rood geeft het wel vlekken, daarom moet je heel voorzichtig zijn en maar één kant gebruiken als onderkant. Zodat de poedersuiker ook aan de onderkant blijft.
Ik geef dan ook de voorkeur aan crisco om mee uit te rollen, daar krijg je geen vlekken van
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » cornstarch / poedersuiker
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.