Onderwerp: geleroom
ik wil graag een lekkere geleroom waarmee ik een tompouce van +/- 3 cm hoog kan vullen. Ik koop weel eens geleroom die je moet ann maken met water of slagroom maar die is niet echt lekker en loopt uit.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » geleroom
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ik wil graag een lekkere geleroom waarmee ik een tompouce van +/- 3 cm hoog kan vullen. Ik koop weel eens geleroom die je moet ann maken met water of slagroom maar die is niet echt lekker en loopt uit.
als ik gele room maak doe ik dat met de geleroom mix uit de webshop.
250 ml water met 100 poeder, 200 ml slagroom en een zakje klopfix.
dit 5 minuten mixen of zo tot het stevig is geworden. dan een uurtje de koelkast in en dan is het echt wel stevig genoeg om tussen een tompouce te doen.
zonder slagroom is het nog steviger!
Volgens mij staat er een recept voor gele room / banketbakkersroom bij de recepten. Je zou die kunnen proberen.
Deze vind ik ook lekker, hoop wel dat je duits leest:
http://www.butter.ch/de/rezeptsuche/bac … M200907_89
Groetjes,
Petra
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » geleroom
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.