1

Onderwerp: geleroom

ik wil graag een lekkere geleroom waarmee ik een tompouce van +/- 3 cm hoog kan vullen. Ik koop weel eens geleroom die je moet ann maken met water of slagroom maar die is niet echt lekker en loopt uit.

2 Laatst bewerkt door chantal1980 (24-03-2010 11:37)

Re: geleroom

als ik gele room maak doe ik dat met de geleroom mix uit de webshop.
250 ml water met 100 poeder, 200 ml slagroom en een zakje klopfix.
dit 5 minuten mixen of zo tot het stevig is geworden. dan een uurtje de koelkast in en dan is het echt wel stevig genoeg om tussen een tompouce te doen.
zonder slagroom is het nog steviger!

3

Re: geleroom

Volgens mij staat er een recept voor gele room / banketbakkersroom bij de recepten. Je zou die kunnen proberen.

www.bakselsvanbientje.nl - Voor gezellige workshops & winkel in Meteren
www.shopvanbientje.nl - Voor alle benodigdheden en ingrediënten online

4

Re: geleroom

Deze vind ik ook lekker, hoop wel dat je duits leest:
http://www.butter.ch/de/rezeptsuche/bac … M200907_89

Groetjes,
Petra

Petra