Onderwerp: biscuit taart met chocola (cacao)
Lieve baksters,
dit forum is echt geweldig! ik bak al een tijdje en ik wil nu bezig gaan met het bekleden van taarten. De eerst volgende gelegenheid is donderdag (dan word ik 24, en ik bak altijd mijn taarten zelf) nu had ik een plan om een biscuit taart te maken (lekker luchtig) maar er dan een beetje cacao door het beslag te doen om zo een chocolade taart te krijgen en die dan te vullen met een chocolade mousse achtig iets en stukjes witte chocolade. En dan begint het grote bekleden (een eerste keer spannend) maar voor het zover is is mijn vraag of het te doen is/lekker is om cacao door het biscuit beslag te gooien en zo dus een chocolade taart te maken. Heeft iemand hier ervaring mee of is het verstandig het chocolade-plan te laten varen en gewoon een 'naturel' biscuit te maken?
of weet iemand een andere oplossing??
vind de taarten op de foto's van deze site trouwens echt mega fantastisch, ik ga oefenen dat wil ik ook kunnen!!!
groetjes claire