Onderwerp: Paas geintje
echte eieren gevuld met chocola
leuk geintje
http://www.2stews.com/2009/03/chocolate … -kind.html
https://www.facebook.com/mariannesgebaksels
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Het wereld wijde web » Paas geintje
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
echte eieren gevuld met chocola
leuk geintje
http://www.2stews.com/2009/03/chocolate … -kind.html
Die zijn leuk! Zeker het proberen waard
ik heb al vaak eieren uitgeblazen, maar nooit bij stilgestaan dat je ze daarna ook weer kunt vullen!!
Hmm leuk idee zeg. Geloof dat ik me dochter maar eens ga verassen met pasen
Erg leuk!
Ik wil eens kijken of ik ook zoiets voor elkaar kan krijgen
Hihihi, mijn schoonfamilie komt hier brunchen op 2e paasdag. Ik ga zéker één zo'n ei tussen de rest van de geverfde eieren leggen
Wat een superleuk idee!
echt leuk
trouwens bij de lidl hebben ze voor 99 cent eierverf... matte kleuren en glans kleuren zitten er 6 stuks in a 5 ml
super, maar....................is dat wel veilig? Ik lees wel dat ze uitgespoeld worden, maar zou dat voldoende zijn? het gaat hier om rauwe eieren.
heeft iemand hier een idee over?
Leuk!!
Vraag mij ook af of de chocola nog veilig te eten is? Ik heb nu 2 uitgeblazen eitjes in een verfbadje liggen, maar de verf komt nu natuurlijk ook in het ei door de gaatjes van het uitblazen...
Wellicht eerst de uitgeblazen eieren uitkoken, geen idee of dat mogelijk is hoor?
Ik vind het een superleuk idee en wil het ook wel proberen!
Wat betreft die salmonella: ik heb even gegoogled, maar kon daar niks vinden, dus ik moet het nog even navragen bij mensen die er verstand van hebben, maar volgens mij heeft salmonella, zoals elke bacterie, vocht nodig om te overleven Dan zou dus het uitspoelen + een aantal dagen laten drogen genoeg moeten zijn om het gevaar te vermijden
Ik vind het een superleuk idee en wil het ook wel proberen!
Wat betreft die salmonella: ik heb even gegoogled, maar kon daar niks vinden, dus ik moet het nog even navragen bij mensen die er verstand van hebben, maar volgens mij heeft salmonella, zoals elke bacterie, vocht nodig om te overleven Dan zou dus het uitspoelen + een aantal dagen laten drogen genoeg moeten zijn om het gevaar te vermijden
Bedankt. Volgens mij is evt. aanwezige salmonella in eigeel. Maar je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn.
Ik vind dit ook een super idee. Maar of het me gaat lukken???????
Dit is wel een heel delicaat karweitje.
Jaaa, voor bij het paasontbijt en zij maar tikken op die schaal, haha!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Het wereld wijde web » Paas geintje
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.