Hoi Hoi,
Dat is vervelend. Ik hoop dat ik je wat tips kan geven hier komen ze.
Ik gebruik zelf altijd dit recept.
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … Porschen)/
Deze rijzen niet nu is wel belangrijk om dan geen zelfrijzend bakbloem of bakmeel te gebruiken. Maar echt enkel bloem. want anders worden ze alsnog groter.
Als je het deeg hebt gemaakt laat ik het echt ruim een halve dag in koelkast pas dan is het fijn om het te verwerken en bij het uitrollen en verwerken bloem gebruiken tegen het plakken.
Deze in de oven en dan afbakken maar niet tot ze bruinig worden dan zijn ze nml al iets te ver ze mogen best wittig blijven zeg maar. Na de baktijd eruit halen en dan uit laten harden en af laten koelen.
Heb even het boek van de koekjesfee erbij gepakt om te kijken hoe zij het met fondant of marsepijn doet (ik versier ze zelf met royal icing)
Gewoon marsepijn of fondant in de vorm uitsteken en dan met een kleine beetje royal icing op het koekjes plakken.
Ik zelf heb ze nog nooit met marsepijn gedecoreerd doe het zelf eigenlijk altijd met royal icing en dat vind ik super leuk en fijn werken.
Wat betreft de icing ik heb altijd de mix van funcakes en die maak ik dan en kleur ik met de kleurstoffen die ik ook voor marsepijn gebruik.
Zo een hele lap tekst maar ik hoop dat je er wat aan hebt.
Groetjes Marieke
Voor creatieve ideeën en inspiratie kijk je op
Gewoon Marieke & voor printables voor Dessert-Tables op
Gewoon Marieke Printableshop.