Onderwerp: AAAAAAAAAAAARCH kwarkbavarois lukt niet!
Ingrediënten
◦3 blaadjes gelatine
◦350 gr (magere) kwark
◦175 ml slagroom
◦100 gr suiker
◦1 zakje vanillesuiker
◦2 a3 tl citroenaroma
Dit is voldoende voor een taart van 24 cm rond.
Hoi,
ik probeer onderstaand recept te maken met bananenkwark, maar ik krijg klontjes!!!
Gelatine te warm? Kwark te koud? Wat doe ik fout?
HELP!
Werkwijze
◦Week de gelatine in koud water
◦Knijp de gelatine uit en smelt het op laag vuur samen met 2 a 3 el sap
◦Roer het mengsel door de rest van de kwark
◦Klop de slagroom stijf en lepel deze door het kwarkmengsel
◦Laat het mengsel nu staan tot het een goede dikte heeft om te smeren
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***