Onderwerp: saroma voor de smaak
ik las ergens dat je saroma voor de smaak kan toevoegen maar hoeveel moet je dan toevoegen?
foutje was iets te snel met typen
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » saroma voor de smaak
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ik las ergens dat je saroma voor de smaak kan toevoegen maar hoeveel moet je dan toevoegen?
foutje was iets te snel met typen
ehm.. Wat is sarone?
Ik heb het zelfs gegoogled .. maar kan het niet vinden
Bedoel je misschien saroma? Voor door de botercreme?
sorry cindy ja dat klopt
Ik zou het naar smaak toevoegen., en ik zou dan geen klopfix gebruiken, anders word het echt een hele klomp
sorry sann maar ik maak botercreme met roomboter en poedersuiker
Ligt eraan wat je lekker vindt. Ik heb het laatst gebruikt voor een kindertaart met bananensmaak. Hier heb ik een heel pakje door de mix gekwakt. Was erg bananig...
Ik gebruik het ook regelmatig, ik denk 1/4 tot 1/3 voor een pakje roomboter.... even proeven dan!
bedankt voor adviezen ik ga het wel proberen
Ik heb in het verleden ook wel eens Saroma geprobeerd, maar ben inmiddels helemaal over op de Patidess, veel lekkerder!
Ik doe choco-saroma door de botercreme bij een chocotaart. Ik gebruik op 250 roomboter een heel pakje saroma (niet aangemaakt verder) en dan zul ik de rest aan met poedersuiker zodat het 1:1 is.
Bij andere taarten gebruik ik de vloeibare vanille of citroenaroma van Oetker. Maar 2 druppels ofzo door de creme om net even een lekkerdere smaak dan 1:1 te krijgen.
Ik zou het naar smaak toevoegen., en ik zou dan geen klopfix gebruiken, anders word het echt een hele klomp
Ja, dat kan natuurlijk ook. Ik heb de saroma een keer door de slagroom gedaan, vandaar dat ik er eigenlijk vanuit ging dat jij ook slagroom gebruikte hihi.
Door mijn botercreme gebruik ik eigenlijk alleen maar Pattides, als er een smaakje aan toegevoegd moet worden...De smaken zijn daar bijna eindeloos van.
Maar als je Saroma door de botercreme wilt doen, zou ik precies het zelfde doen als bij slagroom. Naar smaak toevoegen.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » saroma voor de smaak
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.