Onderwerp: nieuweling zoekt help
Hallo allemaal,
Na weken kijken naar de prachtige foto's van alle mooie taarten wilde ik dat zelf toch ook eens gaan doen. Alleen nu ben ik met mijn eerste kapsel bezig met kant en klare mix maar die zakte als pudding in elkaar in de oven tijdens het bakken.
Ik heb alles gemixd en mijn keukenmachine.
Ik hoop dat julie tips hebben voor me.
Natasja
even een aanvulling. Ik haal nu net de taart uit de oven omdat hij nu klaar moet zijn, maar de taart is vloeibaar geworden.......... tis net of alles zich heeft gescheiden. Zou dat door de temp komen.
Las net ergens dat je eieren op kamertemp moet gebruiken.... Dat had ik dus niet gedaan. grrr. Niet getreurd ik ga gewoon stug door en met wat tips gaat het me vast en zeker lukken....... Oh ik heb trouwens ook een combi oven en allen de standen 150 en 175 graden ik heb deze taart op 150 graden gebakken. En ik heb ook nog eens een draaiplateau. Kan het daar door komen??????
Please help me......