Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
Ik heb als eerste vulling witte chocoladeroom gemaakt en ik kan maar niet kiezen wat de tweede vulling wordt, ik denk nu frambozenbavarois of heeft er iemand een ander idee?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
Ik heb als eerste vulling witte chocoladeroom gemaakt en ik kan maar niet kiezen wat de tweede vulling wordt, ik denk nu frambozenbavarois of heeft er iemand een ander idee?
frambozenbavrois lijkt me de beste combi! laat ik nu nog moeten ontbijten haha
Wie weet een goeie combi met de chipolata pudding van mona??????
Hé gets, dit topic is dus ook verminkt....
Ik zal Dorieneliane mailen, ik hoop dat ze de lijst nog ergens heeft
En ondertussen weer gerepareerd
toppie!
wie weet meer combies met perzikken ..
iets met cocos????
Cocos en Perzikken kan allebij met chocolade dus iets van Chocolademouse
Ik heb nu net een taart gemaakt met
1 laag Mona Chocodreams chocolademouse met Crispy white chocolate
1 laag Werthers original/slagroom vulling.
Ik ga afsmeren met duo penotti!
Hoop wel dat t niet te chocolade achtig wordt!
Zaterdag mag ik proeven!
Zag hem er zo snel niet tussen staan maar ik ga morgen een chocoladetaart maken met:
witte chocolademouse met kersenvlaaivulling
Zal ook vast niet slecht smaken
hai luitjes zomeneteen begin ik met de hartvorm en de boobie,s met botercreme en een paar druppels pina colade en de vulling maak ik van advocaat bavarois, ben zelf heel benieuwd hoe de smaken uit vallen ik houd jullie op de hoogte, zat er eigenlijk ook nog aan te denken het beslag een smaakje te geven maar oke ik kijk wel zodra ik bezig ben jullie horen nog wel van me
Wauw mensen wat hebben jullie een hoop lekkere dingen bij elkaar verzameld.
Dat wordt weer bakken
Wat een straf
vraagje.., zag deze vulling...:
- monchou + slagroom met bastognekruimels / kersen vlaaivulling
Doe ik dan de monchou en slagroom ongezoet bij elkaar..?
Of ook suiker toevoegen..?
Hoop dat iemand me kan helpen..
Groetjes, Miriam
Nee, er 'moet' wel wat suiker door, de slagroom zoeten zoals je gewoon doet, en evt naar smaak extra toevoegen
Hola
Wat zouden jullie doen bij Baileysulling
Dank je wel Aline.
gr, Miriam
@Mirkool: http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … ouvulling/
@Esmeralda:
Iets met chocolademousse en een lekkere jam, bosvruchten of frambozen zou ik denk ik doen. Of meer de romige kant op, vanillecrème/slagroom/roomkaasvulling, eventueel met dulce de leche.
Ik heb eens baileys caramel vulling gemaakt gecombineerd met mokkacreme, was lekker!
een fris/zoete vulling:
2 lagen met elk: dulche de leche, frambozenyoghurtmousse en hele frambozen
heb de ftambozenyoghurtmousse redelijk "zuur"gehouden en dit was erg lekker in combinatie met de zoetheid van de dukche de leche
sorry voor de tikfouten...
kan iemand mij zeggen hoe ik die laag bonbloc vulling maak>
die je samen met bokkepootjes doet?
wil hm morgenaaf gaan doen!
bedankt alvast
DIana
Staat bij de recepten!
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … ocvulling/
Ik heb de vraag gekregen om een taart te maken met kersen erin.
Zelf dacht ik er aan om kersenvlaaivulliing te gebruiken (volgens recept van de site) maa wat is lekker als tweede laag hierbij?
Wie kan mij een goede tip geven?
Alvast bedankt.
Slagroom lijkt me daar lekker bij of banketbakkersroom
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.