ik maak gewoon de basisbiscuit van het receptentopic hiernaast. Ik vul hem met chocomousse. Deze maak ik van AH pure chocolade, die is lactose vrij. Ik gebruik dan de soya slagroom, de chocolade smelt ik en doe ik bij de slagroom. Deze hoef je niet op te kloppen. in de koelkast zetten en dan stijft die vanzelf op. De andere laag had ik gevuld met cocosmousse. Even de zoekfunctie gebruiken hiervoor. Het recept met een blikje cocosmelk. Erg lekker. Ik smeer hem af met chocobotercrème. Van AH de plantaardige boter, die is lactose vrij. Ook Wayang boter (AH) is goed. Dan smelt ik de pure chocolade en deze bij de botercrème voegen als die aan het mixen is. Erg lekker allemaal. Dit is maar één van de vele mogelijkheden. Een andere keer had ik zelf BBR gemaakt met mandarijntjes en zelfgemaakte Lemon Curd. Als je BBR maakt van plantaardige boter is deze niet zo lekker. Ik zou er iets doorheen doen zodat er een smaakje aan zit.
Succes! 
I'm not a complete idiot, some parts are missing!