1

Onderwerp: Amaretto.

Kan ik een gedeelte vh water weg laten als ik zo'n pakje banketbakkersroom v Dr Oetker wil maken en dat dan vervangen door een scheutje amaretto?
Alvast bedankt.

2

Re: Amaretto.

Zou het niet weten, maar je kunt het altijd met een beetje proberen.

Gewoon omdat het leuk is een taart te zijn
Groetjes Heidi

3

Re: Amaretto.

vocht is vocht niet waar  O-)

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

4

Re: Amaretto.

Dat is waar! Ik probeer t gewoon. :Y
Bedankt!!!

5

Re: Amaretto.

je kan idd gewoon vocht weglaten en dat vervangen door amaretto. Zo maak ik altijd mijn vullingen nl.

6

Re: Amaretto.

Nou, dan gaan we t gewoon doen, dank je!!! :)

7

Re: Amaretto.

En was het lekker?

Ben ook een Amaretto fan en wil dit dus wel heeeel graag weten...

8

Re: Amaretto.

Haha, nou dat weet ik nog niet Loes. Binnenkort moet/mag ik de taart gaan maken (m'n eerste echte opdracht!!!) en dan zal ik het eerst wel s voorproeven met n klein bolletje voor ons zelf voordat dé taart weggaat :P

9

Re: Amaretto.

Ik heb geduld... :)

10

Re: Amaretto.

Nou Kiwi, we hebben 'm geproeft hoor! :Y
En hij was niet lekker NEE hij was HEERLIJK!!!!! :lol:
Echt een aanrader dus!