Onderwerp: Amaretto.
Kan ik een gedeelte vh water weg laten als ik zo'n pakje banketbakkersroom v Dr Oetker wil maken en dat dan vervangen door een scheutje amaretto?
Alvast bedankt.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Amaretto.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan ik een gedeelte vh water weg laten als ik zo'n pakje banketbakkersroom v Dr Oetker wil maken en dat dan vervangen door een scheutje amaretto?
Alvast bedankt.
Zou het niet weten, maar je kunt het altijd met een beetje proberen.
vocht is vocht niet waar
je kan idd gewoon vocht weglaten en dat vervangen door amaretto. Zo maak ik altijd mijn vullingen nl.
En was het lekker?
Ben ook een Amaretto fan en wil dit dus wel heeeel graag weten...
Haha, nou dat weet ik nog niet Loes. Binnenkort moet/mag ik de taart gaan maken (m'n eerste echte opdracht!!!) en dan zal ik het eerst wel s voorproeven met n klein bolletje voor ons zelf voordat dé taart weggaat
Ik heb geduld...
Nou Kiwi, we hebben 'm geproeft hoor!
En hij was niet lekker NEE hij was HEERLIJK!!!!!
Echt een aanrader dus!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Amaretto.
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.