mniek schreef:Of maizena gebruiken!
Geen maizena gebruiken op fondant/marsepein wat in aanraking komt met je taart (dus alleen boetseersels of puzzelplaatjes of bloemen)
Maizena kan voor enorme bobbels zorgen door een reactie die het aangaat met je botercreme..
Je kunt prima uitrollen zonder vlekken van poedersuiker te krijgen.. het is een kwestie van oefenen.. oefenen .. en oefenen.
Ik heb er ook veel ruzie mee gehad. Heb maanden met alleen crisco gewerkt.. Maar wat ben ik blij dat ik toch nu met poedersuiker werk.. dat is zoveel fijner!!! Ik heb geen poedersuiker aan de buitenkant van m'n taart zitten op het moment dat ik de taart bekleedt..
Zorg dat je niet al te veel gebruikt (mooi strooibusje gekocht bij de sligro, geloof dat ikea die ook heeft) liever wat minder en dan vaker een heel klein beetje bij strooien.
Niet met water weg halen.. met een kwasje (droog) of met keukenpapier rustig weg vegen.
Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!