1

Onderwerp: In de koelkast of toch niet

Ik ga een bonbonblocvulling en een bokkepootjesvulling maken nu las ik dat je je taart niet in de koelkast moest zetten maar aangezien beide slagroom zijn lijkt mij wel dat het in de koelkast moet wat moet ik doen

mmmmm taart

Re: In de koelkast of toch niet

Je kunt een taart wel koel zetten, maar in de koelkast zit vaak condens. Als dat op je taart komt dan smelt je bekledeing/decoratie. Ik doe het altijd in een doos en zet het op een andere koude plek. Schuur bijvoorbeeld.

I'm not bossy, I just have better ideas...

3

Re: In de koelkast of toch niet

Ja de bokkenpootjesvulling moet in de koelkast als je hem met slagroom maakt..

Mij is verteld dat je de vullingen waarbij de room aan de kook hebt gebracht zoals bij ganache, bbb vulling ed dat die wel buiten de koeling mogen..
Hoewel ik dat zelf ook eng vind..  :rolleyes:

4

Re: In de koelkast of toch niet

Ik denk dat ik hem op het balkon zet is afgedekt en koud en dan in een doos mmmm lastig haha

mmmmm taart

Re: In de koelkast of toch niet

Ik zet ze ook wel eens in de auto  :D

I'm not bossy, I just have better ideas...

6

Re: In de koelkast of toch niet

Haha ja idd als het maar kouder is dan in huis heb nog tot morgen om erover na te denken

mmmmm taart

7

Re: In de koelkast of toch niet

wel een goede tip in de auto bewaren :)

Maar uuh hoe doe je dat dan in de zomer???

Re: In de koelkast of toch niet

Ik zou hem gewoon in de koelkast zetten en dan je koelkast op stand 1 , en wel in de doos.

Mvg Claudia
Ik begin mijn dieet altijd op dezefde dag. Morgen!!!

9

Re: In de koelkast of toch niet

kel schreef:

wel een goede tip in de auto bewaren :)

Maar uuh hoe doe je dat dan in de zomer???

Geldt alleen voor de winter :) . En idd vullingen met slagroom in de koelkast, of auto, kan ook.......