hoi,
ik ben nieuwe hier en ik heb een vraagje.
Ik lees hier dat taarten ongeveer 2 dagen goed zijn,
Ik wil voor mijn dochter haar 1e verjaardag een taart maken.
Wij vieren haar verjaardag op zaterdag, nu wil ik vrijdag middag de taart maken , want als ik dat zaterdag ochtend moet doen, moet ik teveel haasten.
Maar nu is dus mijn vraag:
Als ik de taart heb gemaakt, kan ik hem dan in de koelkast bewaren?
Ik wil een stapeltaart van marsepein maken, waarvan 1 gevuld met botercreme en 1 met bokkenpootjes, en dan nog versierseltjes erop.
Ik las dat marsepein in de koelkast kan smelten, maar waar kan ik de taart dan het best bewaren.
Misschien in de oven? (koud natuurlijk) ik zou namelijk niet weten waar anders, en wil me gasten natuurlijk wel een lekker en mooie taart kunnen aanbieden.
Alvast bedankt voor de reacties.