Onderwerp: choco-marse-fond????
Lang geleden, maar ik ben ook weer aan de taart, morgen wordt ons Jilleke 5 en de Hello Kitty stapel is al af, gelukkig
Ik heb hier ook nog een chocoladebiscuit staan, gevuld (oreo-room en kersenjam) maar nog niet afgesmeerd.
In eerste instantie wilde ik bekleden met ganache (gewoon zo erover kieperen dus), maar de biscuit is niet helemaal strak en toen ik wat topics over chocolate leather zag, wou ik dat ook wel 's proberen, dus receptje opgezocht... helaas, geen druivensuiker of glucose in huis, en ook niet meer in de gelegenheid om op tijd in huis te krijgen.
Wat ik wel nog heb: 1 pakje houdbare room, witte fondant en naturel marsepein en heel veel pure chocola.
Zou ik niks bruikbaars kunnen brouwen, dat lijkt op chocolate leather, cq rolbaar is? Ik dacht zelf aan gesmolten chocola door de fondant (of marsefond).
Iemand zoiets al geprobeerd of wellicht slechte ervaringen met een combi van gesmolten chocolade?
En anders maar weer terug naar plan A en wordt het niet zo'n strakkertje