Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
o ja,
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
o ja,
1 laag amarettocreme (patidess), 1 laag amarettikoekjescreme met geschaafde chocolade en een laag abrikozenjam. Getrempeerd met amaretto.
Hmmm!
Lijkt me niet zo geschikt voor een 1 jarige, aan de andere kant zal ze hier wel lekker op slapen denk ik.
Ik reageer niet op de vraag over het kindje, het topic gaat over verschillende laagjes vulling in een taart. Je denkt toch niet dat ik amaretto aan een kind ga geven?
dat snap ik ook. Het was ook gewoon een vraag. Maar ik weet al genoeg. Er hoeft niet meer gereageerd te worden op mijn vraag.
Ik lees graag wat er verder nog van vulling combo's zijn!
En ik zal het volgende keer in een ander topic vragen!
mariekeger, de reaktie was niet voor jou bedoeld, ik voeg alleen een combi toe en kreeg een reaktie van AnjaS, waar ik weer een reaktie op gaf. Dus helemaal geen kwaad woord hoor. Ook niet tegen AnjaS, maar ik voelde me een beetje lullig vanwege het feit dat het nu net lijkt of ik alcohol zou adviseren in een taart voor een kindje, terwijl ik gewoon op het topic reageerde.
Trouwens, ik zou voor zwitserse room met 4 vruchten jam gaan
mariekeger, de reaktie was niet voor jou bedoeld, ik voeg alleen een combi toe en kreeg een reaktie van AnjaS, waar ik weer een reaktie op gaf. Dus helemaal geen kwaad woord hoor. Ook niet tegen AnjaS, maar ik voelde me een beetje lullig vanwege het feit dat het nu net lijkt of ik alcohol zou adviseren in een taart voor een kindje, terwijl ik gewoon op het topic reageerde.
Trouwens, ik zou voor zwitserse room met 4 vruchten jam gaan
Hallo Aline, het was niet mijn bedoeling om jou voor Jan met de korte achternaam te doen staan hoor, als je dat zo opgevat hebt, mijn excuses.
Laten we het hier vooral gezellig houden. Ik heb ervaringen op andere fora dat mensen elkaar in de haren vliegen, en distantieer me daar altijd van. We zijn toch allemaal volwassen mensen nietwaar? Dus no hard feelings?
Lijkt me trouwens heerlijk de laatste combi die je aangeeft.
Mijn bedoeling is ook om het gezellig te houden hier, aangezien ik soorgelijke ervaringen op andere fora heb gehad.
Is ook heerlijk die laatste combi
dat is mooi dan denken we er allemaal hetzelfde over. Maar dat had ik aline al gemaild als het goed is.
Ik was er eigenlijk vanuit gegaan dat iedereen hier allemaal met hetzelfde bezig is en dat is heerlijke combi's proberen te ontdekken om heerijke taarten mee te maken. En ik ben zeer dankbaar dat er heel veel combi's komen want als beginner heb je daar super veel aan!
heeft iemand een idee wat ik voor laagje kan doen bij sinaasappelcreme ??
Chocolade fudge, chocolade botercreme
Hallo dames,
Heeft iemand een idee of lemoncurd en banketbakkersroom bij elkaar smaakt als vulling?
Ik doe eigenlijk altijd lemoncurd met botercreme omdat ik de lemoncurd zo enorm lekker vind.
Maar wilde nu wel iets anders proberen.
Ik hoor graag jullie ervaringen.
Alvast bedankt voor de reacties.
Groetjes,
Wendy
dat kan heel goed, heerlijk!
Ik had ook een vraagje...ik kan geen keuze maken:
1) mokka-vulling en chocolade-vulling
2) mokka-vulling en champagne-vulling
3) champagne-vulling en chocolade-vulling
Mijn voorkeur was nummer 1, maar iemand zei dat het best zwaar zou zijn voor een taart. Wat zouden jullie keuze zijn? Ik heb geen idee hoe champagne-vulling smaakt eigenlijk.
Ow ja, er mag absoluut geen fruit in, dus ideetjes met fruit heeft geen zin
@ Aline -> dank je wel voor je snelle reactie. Ik ga het gewoon proberen!
@ Morrie -> Ik zou zelf voor een wat zwaardere en een wat frissere vulling kiezen. Dat maakt het inderdaad niet zo zwaar nee. Dus optie 2 of 3.
En mag fruit helemaal niet? Of alleen geen stukjes fruit? Anders zou je nog kunnen kiezen voor jam of lemoncurd.
Succes in ieder geval!
Groetjes,
Wendy
oeh... ik maak nu taarten met lemon curd (vind niet iedereen lekker, met name kinderen) met een laagje chocolade eronder. en dan in combi met zwitserse room.... afsmeren met de italiaanse meringue botercreme... zo lekker!
wat een fijn topic... zo word ik uitgedaagd tot het proberen van eens wat anders!
liefs marieke
@ Aline -> dank je wel voor je snelle reactie. Ik ga het gewoon proberen!
@ Morrie -> Ik zou zelf voor een wat zwaardere en een wat frissere vulling kiezen. Dat maakt het inderdaad niet zo zwaar nee. Dus optie 2 of 3.
En mag fruit helemaal niet? Of alleen geen stukjes fruit? Anders zou je nog kunnen kiezen voor jam of lemoncurd.
Succes in ieder geval!Groetjes,
Wendy
Nou, persoonlijk ook ik niet van fruit in/op/aan mijn taart (Het gaat hier om een bruidstaart). En ik heb een familie-lid die allergisch is voor sommige fruitsoorten, dus voor de zekerheid wil ik dan helemaal niets met fruit.
Verder zijn we met z'n allen best zoetekauwers
Ik ben wel benieuwd hoe die champagne-vulling is eigenlijk.
Dulce de leche met mona stroopwafelpudding.............heerlijk!
Wat ook erg lekker is, is (zelfgemaakte) ananasjam met witte chocolade ganache.
Gisteren uitgeprobeerd.
Groetjes
hallo,
ik ben nieuw en ik vindt dit super. Ik heb gisteren mijn eerste bakvormen besteld en ik ben reuze benieuwd hoe mijn eerste taart zal worden. Ik wil al heeeeel lang iets doen met taarten. Ik ben per ongeluk op de site gekomen, en ik ben meteen besmet met het taarten virus. Mijn god wat zitten er mooie exemplaren bij. ik hoop hier nog veel te leren en leuke vriendschappen op te doen.
Ik ga voor vrienden van ons een taart bakken nu wilde zij graag een choco biscuit met een chipolata vulling, persoonlijk lijkt mij dit niet echt een lekkere combinatie ik vind chipolata meer bij een gewone biscuit passen.
Wat vinden jullie??? En welke andere smaak kan ik het beste combineren met chipolata???
Alvast bedankt voor jullie hulp.
ga ik proberen ,nwe toetje van de maand van mona bokkepootjes pudding met rode saus.denk ik aardbei saus..weet ik niet heel zeker.
en dan een laagje bebogeen
andere optie klinkt ook lekker. heb ik ook in huis
mona toetje slagroom pudding met aardbeien saus.
en een laagje bebogeen.
Helemaal super die vulling-combinaties...maar ik vraag mij af, wat gebruik je dan om de taart mee af te smeren?
vaak vanille boterceme 1:1 soms chocobotercreme= 1:1 met chocopasta erdoor. Je kan ook 1:1 botercreme maken met een pakje saroma erdoor of andere smaakaroma's. Ik smeer nooit af met de botercreme van de mix, daar gaat veel water door
super topic, ik wist niet goed wat kiezen
en nu nog minder:-)
Ik heb als vulling ehm weet niet hoe het heet maar doe wel ff ingredi
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.