Onderwerp: 2de taart (biscuit)
Hoi, ik heb vandaag mijn 2de taart gemaakt van biscuit.
Het is hartstikke mislukt de biscuit was net 3 a 4 cm hoog.
Ik had vandaag 750gr marsepein gekocht, heb de taart daarmee niet gekleed. Dat gaat natuurlijk niet met zo'n lage taart. Ik heb geprobeerd om de taart in twee stukken te snijden, maar dat luktte niet, de eerst laag was mooi gesneden de tweede veelste dun. Dus heb ik maar botercreme en mascarpone vulling gedaan. Die Botercreme smaakt heel erg naar boter en is hartstikke zoet, niet te eten. Waar zal het aan liggen heb de me aan de recept gehouden. 26 cm ronde bakvorm en dan de basisrecept van hier. Ik zou graag willen weten wat ik nou in vredesnaam verkeerd heb gedaan.
Mijn eerste taart was in vergelijken met de tweede vele malen beter, ik had toen twee cakes gemaakt en op elkaar geplaatst, bekleed en een beetje versierd. Ik had als vulling slagroom met aardbeien en mascarpone/aardbeienjam. Ik had wel vierlagen!
Maar goed dat was de eerste en niet de tweede.
Het lijkt wel of ik steeds achteruit ga, ondanks dat ik er veel plezier in heb.