Hoi Sjacal,
Ik spreek uit hele recente ervaring. Heb nl een strik van marsepein, vermengd met tylose, gemaakt en deze zakt echt in als je hem in elkaar hebt gezet. Ik ben maandagavond begonnen en heb hem dinsdagavond in elkaar gezet, om ervoor te zorgen dat de lussen niet plat werden heb ik er nog rolletjes papier in gedaan en nog verder laten drogen, maar het is nu donderdagavond (taart is voor zaterdag), papiertjes ertussenuit gehaald en......hij zakt weer in.
Mijn eerstvolgende bestelling wordt dus rolfondant, want wil toch wel een keer een mooie strik maken.
Ik ga nu dus ook maar iets anders verzinnen voor op de taart. Gelukkig heb ik nog een structuurmat, die ik nog nooit gebruikt heb, dus kan ik die mooi proberen.
Als ik jou was zou ik ook andere decoratie kiezen, want het is echt zonde van al je tijd als je de strik zo in ziet zakken, ik baalde er echt ontzettend van.
Veel succes!
Het leven is verrukkelijk.....en taart trouwens ook!