Onderwerp: hoe rum te verwerken??
Ik heb de vraag gekregen om een taart te bakken en te vullen met banketbakkersroom en slagroom, maar in de vulling ook rum te verwerken...
Hoe zouden jullie dat aanpakken??
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » hoe rum te verwerken??
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb de vraag gekregen om een taart te bakken en te vullen met banketbakkersroom en slagroom, maar in de vulling ook rum te verwerken...
Hoe zouden jullie dat aanpakken??
Ik weet dat er van dr.Oetker rum-aroma bestaat... Misschien is dat een idee??
als ik zo'n vraag zou krijgen zou ik rum-aroma mee bakken in het biscuit.
als ik zo'n vraag zou krijgen zou ik rum-aroma mee bakken in het biscuit.
volgens mij zou ik dat ook doen.
ik zat zelf te denken om rozijnen in rum te weken en die door de banketbakkersroom te doen...
Eerst maar even vragen of er wel rozijnen in mogen..
Ze wilde liever de rum niet door het biscuit....
of botercreme mix gebruiken en deze niet aanmaken met water maar met rum?
De taart tremperen met rum
De taart tremperen met rum
Yep, dat was ook mijn eerste gedachte !
Pas heb ik de botercrememix met wat minder water aangemaakt en daarvoor in de plaats amaretto erdoor gedaan. Kan natuurlijk ook met rum!
Ben nog maar beginner en misschien is het helemaal niet slim maar ik heb laatst de banketbakkersroom met amaretto gemaakt, lekker was het iig wel
groetjes, el
in duitsland bij rewe krijg je doosjes met verschillende drank soorten speciaal voor gebak 8 soorten zitten erin
Ik ga het binnenkort ook proberen.
Ik denk aan:
- tremperen met rum
- ananasjam
- slagroom
- kokosschaafsel
- verse ananas in rum geweekt
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » hoe rum te verwerken??
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.