Onderwerp: Harde stukken in botercr
Hoi,
hoe krijg ik ALLE cr
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Harde stukken in botercr
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi,
hoe krijg ik ALLE cr
Doe je de mix wel eerst door de zeef?
Doe je de mix wel eerst door de zeef?
Ja, het is de boter die een klont geeft! Niet de mix.
Laat je hem dan wel lang genoeg draaien?
Ik laat de boter vaak wel 15 minuten draaien voor ik de mix erbij gooi.
ehm, nee... ik draai een paar minuten en dan in delen de mix erbij...
Het werkt toch het beste om je boter al een tijdje vantevoren uit de koelkast te pakken, is mijn ervaring. Vervolgens inderdaad goed losschrapen; niet alleen van de zijkant, maar ook van de bodem. Dan nog een keer goed laten draaien en dan de mix er bij.
Het werkt toch het beste om je boter al een tijdje vantevoren uit de koelkast te pakken, is mijn ervaring. Vervolgens inderdaad goed losschrapen; niet alleen van de zijkant, maar ook van de bodem. Dan nog een keer goed laten draaien en dan de mix er bij.
Doe ik allemaal... maar de boter is dan vaak toch te koud.
Als je aan het draaien bent een fohn tegen de kom laten blazen, komt het ook goed!
haha goed idee maar dan sta ik alsnog 10 min bij m'n Kennie HAHA of hoeft het niet de hele tijd?
Of de kom even in het warm water houden
Ik maak de botercreme vaak dezelfde dag als het apsel dus ik gebruik de kom warm (na het afwassen).
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Harde stukken in botercr
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.