1

Onderwerp: Harde stukken in botercr

Hoi,

hoe krijg ik ALLE cr

Liefs Domi
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***

2

Re: Harde stukken in botercr

Doe je de mix wel eerst door de zeef?

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

3

Re: Harde stukken in botercr

joynme schreef:

Doe je de mix wel eerst door de zeef?

Ja, het is de boter die een klont geeft! Niet de mix.

Liefs Domi
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***

4

Re: Harde stukken in botercr

Laat je hem dan wel lang genoeg draaien?
Ik laat de boter vaak wel 15 minuten draaien voor ik de mix erbij gooi.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

5

Re: Harde stukken in botercr

ehm, nee... ik draai een paar minuten en dan in delen de mix erbij...

Liefs Domi
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***

6

Re: Harde stukken in botercr

Het werkt toch het beste om je boter al een tijdje vantevoren uit de koelkast te pakken, is mijn ervaring. Vervolgens inderdaad goed losschrapen; niet alleen van de zijkant, maar ook van de bodem. Dan nog een keer goed laten draaien en dan de mix er bij.

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

7

Re: Harde stukken in botercr

makatralsy schreef:

Het werkt toch het beste om je boter al een tijdje vantevoren uit de koelkast te pakken, is mijn ervaring. Vervolgens inderdaad goed losschrapen; niet alleen van de zijkant, maar ook van de bodem. Dan nog een keer goed laten draaien en dan de mix er bij.

Doe ik allemaal... maar de boter is dan vaak toch te koud.

Liefs Domi
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***

8

Re: Harde stukken in botercr

Als je aan het draaien bent een fohn tegen de kom laten blazen, komt het ook goed!

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

9

Re: Harde stukken in botercr

haha goed idee maar dan sta ik alsnog 10 min bij m'n Kennie HAHA of hoeft het niet de hele tijd?

Liefs Domi
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***

10

Re: Harde stukken in botercr

Of de kom even in het warm water houden ;)
Ik maak de botercreme vaak dezelfde dag als het apsel dus ik gebruik de kom warm (na het afwassen).

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.