Onderwerp: Trouwtaart en jubileumtaart
Ik ben nieuw op het forum, ik maak wel vaker taarten maar dit zijn eenvoudigere varianten zoals zwartewoud kersentaart of mocca chocolade taart. Dit jaar zijn mijn ouders 30 jaar getrouwd en word mijn moeder 50! ^^ En ik hoorde laatst dat tijdens hun trouwen de taart (die ze zelf niet hadden uitgezocht) was gesmolten tot een hoopje slagroomprut. Omdat ik mijn moeder een groot plezier wil doen houd ik een verrasingsfeestje met natuurlijk een 3 lagige trouwtaart!!!
Ik heb al vanalles in huis en ben op slinkse wijze al vanalles aan het uitproberen en verzamelen. Maar ik zit een beetje met wat problemen/vragen
Heb gister MMF gemaakt... wat een kleverige boel >.< maar hij is wel super geworden! tenminste van smaak dan!
Vandaag ga ik er mee proberen knutselen, als de bloempjes zo worden als ik wil denk ik niet dat ik nog tylose ga gebruiken... of kunnen mensen me aanraden dit beter wel te gebruiken???
Oh en ik ga de helft invriezen, hoelang duurt het om 200 gram MMF te ontdooien?