Onderwerp: Taart storten ??
Hoi,
In het boek staat dat je de taart moet storten op een taartrooster?? Hoe doen jullie dat? Moet de taart dan warm, lauw of koud zijn?
Bedankt alvast Sare
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Taart storten ??
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi,
In het boek staat dat je de taart moet storten op een taartrooster?? Hoe doen jullie dat? Moet de taart dan warm, lauw of koud zijn?
Bedankt alvast Sare
Ik stort (uit het bakblik halen) me taart altijd direct nadat ik hem uit de oven heb gehaald op een rooster om af te laten koelen.
Ik wacht altijd een minuut of 10, heb het idee dat hij dan minder snel stuk gaat, maar kan verbeelding zijn hoor.
Ik stort hem ook gelijk als hij uit de oven komt. Het vocht kan dan goed verdampen zodat je biscuit niet kleffig wordt. Daarom is het ook belangrijk dat je hem op een rooster stort, dan kan de lucht er ook goed onder.
Ik gooi eerst een paar minuten een plank op mijn kapsel om hem mooi recht te maken en daarna stort ik hem direct.
Gaat altijd goed en ik vergeet anders dat ik mijn taart nog moet storten.
Ik 'stort' , voorzichtig een beetje schudden en wiebelen is een beter woord, altijd op een schone theedoek!
Bedankt voor jullie hulp!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Taart storten ??
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.