1

Onderwerp: Taart storten ??

Hoi,

In het boek staat dat je de taart moet storten op een taartrooster?? Hoe doen jullie dat? Moet de taart dan warm, lauw of koud zijn?

Bedankt alvast Sare

2

Re: Taart storten ??

Ik stort (uit het bakblik halen) me taart altijd direct nadat ik hem uit de oven heb gehaald op een rooster om af te laten koelen.

www.bakselsvanbientje.nl - Voor gezellige workshops & winkel in Meteren
www.shopvanbientje.nl - Voor alle benodigdheden en ingrediënten online

3

Re: Taart storten ??

Ik wacht altijd een minuut of 10, heb het idee dat hij dan minder snel stuk gaat, maar kan verbeelding zijn hoor.

Groetjes, Heleen
Mijn foto's

4

Re: Taart storten ??

Ik stort hem ook gelijk als hij uit de oven komt. Het vocht kan dan goed verdampen zodat je biscuit niet kleffig wordt. Daarom is het ook belangrijk dat je hem op een rooster stort, dan kan de lucht er ook goed onder.

5

Re: Taart storten ??

Ik gooi eerst een paar minuten een plank op mijn kapsel om hem mooi recht te maken en daarna stort ik hem direct.
Gaat altijd goed en ik vergeet anders dat ik mijn taart nog moet storten.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

6

Re: Taart storten ??

Ik 'stort' , voorzichtig een beetje schudden en wiebelen is een beter woord, altijd op een schone theedoek!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

7

Re: Taart storten ??

Bedankt voor jullie hulp!