Ik zou het anders aanpakken voor een princessentaart.
Bij de Xenos / Action / Ikea een blandaschaaltje kopen, dit dient als vorm voor de rok. Hierin kan je dus het bisquit bakken en hoef je het ook niet meer in vorm te snijden.
Geen kartonnetje ertussen, maar gewoon het bisquit vullen in 2 lagen.
En wanneer je niet van marsepein houdt, kan je rolfondant nemen, dat is een suikerpasta. Of je zou zelf marsmellowfondant hiervoor kunnen maken (zie links het tabje recepten)
En je kan het dmv kleurstoffen o.a. hier in de webshop te verkrijgen, in de gewenste kleur kleuren
Wanneer je het kapsel gaat bekleden met fondant wel even van te voren afsmeren met botercreme of bv jam.
succes!
ps. mss kan je van te voren even een klein taartje bakken, gewoon simpel rond ofzo en deze bekleden zodat je een beetje weet hoe je het moet aanpakken voor je aan de verjaardagstaart van je dochter gaat beginnen 
Groetjes Mimi