1

Onderwerp: saroma

ik lees geregeld over saroma pudding als vullin
nou lijkt me dat lekker maar hoe doe je dat
maak je gewoon de pudding zoals de verpakking voorschrijft of gaat de poeder gewoon door de botercreme?

2

Re: saroma

ik gooi het poeder gewoon door de botercreme. Ik doe het dan wel alvast door de mix die je maakt van de mix/poedersuiker/water maar anderen doen het er pas bij als ze hem gaan mixen met boter.

3

Re: saroma

Hallo,
En doe je daar dan het hele pakje door heen of maar een klein beetje.

Zeg wat je meent en meen wat je zegt!

4

Re: saroma

Ik lees even mee want Saroma als vullingslaag vind ik persoonlijk niet zo lekker maar als extra smaakje door de bbc... mmmmm is het uitproberen wel waard. Denk ik :)

Re: saroma

ik gebruik geen mix maar gewoon roomboter kan het dan ook of moet er dan water bij?

6

Re: saroma

Ik heb net deze gevonden.

http://cherryfizz.nl/aardbeien-saroma-botercreme/

Zeg wat je meent en meen wat je zegt!

7

Re: saroma

ik doe het gewoon bij de bc om af te smeren,dus die 1:1. Ik doe de saroma dan wel in plaats van een gedeelte van de poedersuiker. Dus boter, saroma en suikerpoeder, er hoeft dus geen water bij. Ik vind dit zelf lekkerder om af te smeren omdat ik bc echt smerig vind zonder smaak.

Verder doe ik de saroma ook wel gebruiken in slagroom om te vullen. Maar dan moet je wel even kijken dat je er niet teveel bij doet,want dan wordt hij echt heel stijf enne hier spreekt iemand uit ervaring O-)

Veel liefs Rafaëla

8

Re: saroma

Ik heb altijd de mix van de shop en die is z

Zeg wat je meent en meen wat je zegt!

9

Re: saroma

Nou dat ga ik eens een x proberen dus :)

10

Re: saroma

misty schreef:

Ik heb altijd de mix van de shop en die is z

Veel liefs Rafaëla

Berichten [ 10 ]

Pagina's 1

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren