Onderwerp: botercreme in de kenwood, hij pakt niet alle boter :(
Zie onderwerp
. Ik had deze keer 2 pakjes roomboter gebruikt, want dan kon het in ieder geval niet aan de hoeveelheid liggen..met 1 pakje zat alles tegen de wand geplakt van de kom..haha..maar helaas, met pakje meer wordt helaas nog steeds niet alle boter 'gepakt' door de garde. Hebben daar meer mensen last van, en is het normaal voor de kenwood patissier? Ik durf niet zo goed de kop los te schroeven om het te verlagen, bang dat er dan smeer vrijkomt of zoiets, of dat ik wat kapot maak, ik ben zooo technisch...niet dus. Maar al zou ik de garde verlagen, dan pakt hij nog niet de zijkanten..is het 'normaal'dat ik een paar keer de mixer moet stoppen en dan alles even naar het midden/boven moet vegen ??
bvd voor de reactie(s)

) en die liet ik tegen de kom van de kenwood blazen. Zodra de boter begint te zakken (niet smelten!!!) dan pakt de vlinder dit wel weer en dan ga je naar de volgende plek op je kom.. Belangrijk is dus de fohn niet te lang op een plek te houden maar in beweging houden..