Onderwerp: afsmeer vraag
Hallo dames,
Ik heb een vraagje over het afsmeren van de taart normaal doe ik dit altijd met 1 op 1 botercreme, maar nu heb ik bij het teleac cursus filmpje gezien dat die alle taarten afsmeert met slagroom met slagroomversteviger kan dit???? of gaat mijn mmf dan smelten, of misschien klop klop slagroom om af te smeren. Het lijkt me namelijk lekkerder en romiger heeft iemand hier ervaring mee of zeggen jullie niet doen.
Oja en dan nog 1 piep klein vraagje ik heb merengue poeder, maar weet totaal niet hoe ik dit moet gebruiken, staat alleen op de pot te gebruiken als een eiwit of moet het toch anders gebruikt worden. Ik heb namelijk geen ervaringen met eiwitten of merengue poeder.
Weet niet of ik de poeder moet aanlengen met iets of zo moet gebruiken en hoeveelheden heb werkelijk geen flauw benul.
wie heeft raad...
Dank jullie wel...