Onderwerp: plakkende onderkant...ehh bovenkant.
Hallo allemaal,
Ik heb zondag mijn allereerste taart ever gemaakt. K, ik heb wel eens een appeltaartje gebakken en mijn cc's en koekjes zijn niet meer te tellen, maar nu; een heuse taart.
Hij was mooi (redelijk) en lekker dankzij jullie vulling tips (bonbonbloc vulling en de andere laag was aardbeien taartvulling) jummie.
Anyway, ik heb m op n taartkarton (zo'n dunne) gezet en daar heb ik m op bekleed. misschien (=understatement) niet zo mooi, maar wel functioneel en omdat ie als oefentaart was was t goed zo. Ik heb de taart bewaard in de koelkast in een kartonnen taartdoos (die zeje bij de bakker ook altijd meegeven).
Mijn 'probleem' is dus dit: de taart zit aan de onderkant (bij het bakken dus de bovenkant) aan dat taartkarton vastgeplakt. op zich geen drama, maar ik wil wel weten hoe dat ik dat in de toekomst voorkom. staat zo slordig als je taartpunten voorover hellen omdat de onderkant foetsie is en aan dat karton geplakt zit...
alle tips zijn welkom.
thanks
Gonny