Onderwerp: slagroom in taart, voor 1e kerstdag
Hoi
Ik heb net een marsepeintaart gemaakt met een laag slagroom erin, nu begin ik te twijfelen. Ik wil hem 1e kerstdag serveren. Is de slagroom dan nog wel lekker/goed?
Alvast bedankt
groetjes
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » slagroom in taart, voor 1e kerstdag
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi
Ik heb net een marsepeintaart gemaakt met een laag slagroom erin, nu begin ik te twijfelen. Ik wil hem 1e kerstdag serveren. Is de slagroom dan nog wel lekker/goed?
Alvast bedankt
groetjes
Tja... lastig... wordt afwachten denk ik want je hebt 'm al gemaakt. Heeft de taart lang buiten de koelkast gestaan met decoreren? Denk wel dat het zou moeten kunnen als je 'm goed gekoeld houdt.
Ben benieuwd!
Ik heb hem steeds terug in de koeling gedaan dus hij is er niet lang uit geweest.
He getsie, zit er best over in nu
ik denk dat het wel meevalt
vulling als slagroom is tot 3 dagen na die tijd te eten
ik ga morgen zelf ook 1 vullen met oa vulling met slagroom erdoor
1 voor 1ste kerstdag en 1 voor 2de kerstdag
die voor 2de kerstdag zal dus ook wat langer staan
maar idd in de koelkast laten staan en dan komt het vast wel goed :-)
Ik heb hem gisteren toch maar in de vriezer gedaan.. Hopelijk komt hij er mooi en lekker uit.
Bdankt voor de antwoorden!
Dat gaat wel hoor! Tenminste.......ik maak het eigenlijk altijd met slagroom, omdat er hier (in Denemarken) verder niet veel te krijgen is. Dan kan ik hem 3 dagen goed houden. Dus het had bij jou net gekunnen.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » slagroom in taart, voor 1e kerstdag
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.