1 Laatst bewerkt door Doran (13-06-2011 21:11)

Onderwerp: slagroom in taart, voor 1e kerstdag

Hoi

Ik heb net een marsepeintaart gemaakt met een laag slagroom erin, nu begin ik te twijfelen. Ik wil hem 1e kerstdag serveren. Is de slagroom dan nog wel lekker/goed?

Alvast bedankt

groetjes

Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment!

2

Re: slagroom in taart, voor 1e kerstdag

Tja... lastig... wordt afwachten denk ik want je hebt 'm al gemaakt. Heeft de taart lang buiten de koelkast gestaan met decoreren? Denk wel dat het zou moeten kunnen als je 'm goed gekoeld houdt.

Ben benieuwd!

Greetz Keet

3

Re: slagroom in taart, voor 1e kerstdag

Ik heb hem steeds terug in de koeling gedaan dus hij is er niet lang uit geweest.

He getsie, zit er best over in nu :(

Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment!

4

Re: slagroom in taart, voor 1e kerstdag

ik denk dat het wel meevalt
vulling als slagroom is tot 3 dagen na die tijd te eten
ik ga morgen zelf ook 1 vullen met oa vulling met slagroom erdoor
1 voor 1ste kerstdag en 1 voor 2de kerstdag
die voor 2de kerstdag zal dus ook wat langer staan
maar idd in de koelkast laten staan en dan komt het vast wel goed :-)

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!

5

Re: slagroom in taart, voor 1e kerstdag

Ik heb hem gisteren toch maar in de vriezer gedaan.. Hopelijk komt hij er mooi en lekker uit.
Bdankt voor de antwoorden!

Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment!

6

Re: slagroom in taart, voor 1e kerstdag

Dat gaat wel hoor! Tenminste.......ik maak het eigenlijk altijd met slagroom, omdat er hier (in Denemarken) verder niet veel te krijgen is. Dan kan ik hem 3 dagen goed houden. Dus het had bij jou net gekunnen.

Liefde is bovenal......jezelf wegschenken!