1 Laatst bewerkt door NATASHA (23-12-2009 10:11)

Onderwerp: jeeeee wat een beslag

Ik ben nu bezig met mijn 13 de taart en iedere keer rees mijn taart niet of had ik luchtbellen
ik deed gewoon wat er hiernaast gezegd word maar bij mij altijd lage taarten

Vandaag heb ik het weer geprobeerd en heb mijn beslag niet gemengd met de gewone mix arm ( ik heb een bosch) maar heb het beslag voor het eerst geklopt met de slagroom klopper nu moet ik zeggen ik ging naar 10 min kijken en het beslag was zo luchtig dat het bijna over de kom kwam en het was spierwit
hij staat nu in de over en doe heb 13 min op 140 13 min op 165 en 13 min op 175
Nu ga ik bidden hij ziet er in iedergeval op dit moment al hoog uit

2

Re: jeeeee wat een beslag

Het zal vast wel een mooi kapsel worden als ik dit zo lees!
zo doe ik het ook altijd en mijn kapsels zijn altijd prima!
Ben benieuwd!!!!

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

Re: jeeeee wat een beslag

Met een mix arm kan je volgens mij niet luchtig krijgen. Luchtbellen door je beslag kan enkel als je de klopper gebruikt. Ik drijf de temperatuur niet op, direct op 165

4 Laatst bewerkt door CarolienS (23-12-2009 11:05)

Re: jeeeee wat een beslag

Ja, echt met de klopper doen hoor!

Nu wordt hij vast heel mooi en lekker :Y

Groetjes, Carolien           
*Klik hier* voor mijn website, en hier om echt al mijn baksels te zien!