Onderwerp: "gewone" marsepein
Goedenavond!
Geheel goed bedoeld kreeg ik van een vriending 2 pakjes gewone marsepein, geen rolkwaliteit dus. Kan ik hier gewoon een taart mee bekleden?
Gr. Mariel
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » "gewone" marsepein
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Goedenavond!
Geheel goed bedoeld kreeg ik van een vriending 2 pakjes gewone marsepein, geen rolkwaliteit dus. Kan ik hier gewoon een taart mee bekleden?
Gr. Mariel
Wat versta je onder gewone marpsein? Je zou er vast wel mee kunnen boetseren, maar uitrollen waarschijnlijk niet.
Alle marsepein is uit te rollen maar niet altijd geschikt om te vormen.
Bekleden is lastiger maar een niet te groot opvlak zou moeten kunnen.
Boetseren kan wel goed volgens mij
Ik heb laatst een stuk marsepein bij de bakker gekocht er daar ging het prima mee, goed warm kneden en dan uitrollen..
en evt suiker erbij zodat de verhoudingen veranderen
Ik zou er marsefond van maken! (mengen met fondant) Doe ik wel vaker, het enige probleem is dat het vaak minder gezuiverd is (veel bruine velletjes) zodat je het beter niet gebruiken kunt voor een taart die perfect moet worden. Maar voor een lekkere drukke kersttaart prima bruikbaar!
ik heb net ook marsepein van de jamin gehad, heeft iemand hier ervaring mee?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » "gewone" marsepein
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.