Onderwerp: Verschillende vragen over Marshmallowfondant (MMF)
Hi,
ik wil op de valreep voor mijn vriend zijn verjaardag een rubik's cube taart maken. Maar ik heb bij mijn vorige twee taarten kant en klaar fondant van Regalice gebruikt. En omdat het volgens mij heel moeilijk is om zelf fondant te maken (heb ik dus nog nooit gedaan) dacht ik dat mmf een goed alternatief zou zijn. Volgens het recept hier op de site zou het echt zo gemaakt moeten zijn. Is dat ook zo?
En kan je met mmf ook alles doen wat je met fondant kan doen. En dan bedoel ik kleuren met kleurstoffen, uitsteken, uitrollen en een hele taart mee bedekken, boetseren etc. Wordt het hard of blijft het zacht? En is het heel veel zoeter dan bijvoorbeeld fondant? En welke marshmallows kan ik dan het beste gebruiken?
We lusten beiden namelijk geen marsepein dus dat zal ik voorlopig weinig gebruiken (tenzij ik opdrachten krijg).
Alvast bedankt voor het lezen en sorry voor de domme vragen maar ik ben een beginner.
Groetjes, Cindy