Onderwerp: heel veel vragen over mmf (en tylose)...
Hallo allemaal,
Ik wil graag de taart van de laatste Mjam Taart maken met de zwarte Piet op een cadeau-taart... (natuurlijk iets aangepast...), die vond ik heel leuk.
Maar thuis heb ik alleen marsepein en de rolfondant van Ballina, dus daar kan ik niet mee boetseren, ook met tylose erdoor, toch?
- Moet ik echt mmf gaan maken als ik het wil doen? De strik moet inderdaad wel, maar de Piet ook?
- Marsepein hard echt helemaal niet uit met tylose?
- Thuis gemaakte mmf hard wel uit met tylose?
- Welke hoeveelheid tylose (in verhouding) moet ik dan gebruiken?
Ik heb al de mmf recept op de forum gezien en ik ben gisteren naar de C1000 geweest om de marschmalows de kopen maar die zijn roze en wit door elkaar dus moet ik waarschijnlijk naar de Hema...
- Ik moet alleen de witte mm gebruiken de fondant te maken, toch?
- Hoeveel mm moet ik gebruiken om ruim genoeg te hebben aan de strik en de piet? De taart ga ik met marsepein bekleden...
- Als de tylose door de mmf is gedaan, hoe lang kan ik het bewaren? even lang als de mm of wordt het dan te hard?
Dat waren dus inderdaad heel veel vragen, de antworden kon ik toch niet zo goed op de forum vinden,
Alvast heel erg bedankt voor jullie antworden!
Groeten,
Audrey.