Onderwerp: Dit heb ik nou nog nooit meegemaakt.
Ik zit zo wat tegen het plafond aan ik heb echt een neut nodig.:+
Ik heb zo'n nieuwe emmer van Bakels nooit geen last gehad met die ouwe het lijkt of ik vanavond voor het eerst een taart maak.Die fondant is zo zacht als ik een lap heb uitgerold kan ik het nog niet eens oppakken dan valt tie al uit elkaar ik heb het wel 5 keer gekneed en uitgerold uiteindelijk heb ik het maar met een rot gang op mijn taart gegooid bovenkant bleef goed maar de zijkanten hup daar ging het weer scheuren ik heb het moeten wegwerken met een bloem.
Ik heb echt dit nog nooit meegemaakt ik ben echt over de rooien zowat.
Hebben jullie dat nou ook ondervonden en wat moet je nou met die zachte troep.
O,ja ik had het ook nog vermengd met marsepein dus niet alleen fondant.
)
... ik heb ook marsefond gemaakt ermee.. na 2 keer mislukken heb ik et ong 30 min laten staan (de marsefond en ik moest afkoelen
) uit gerold paar minuutjes op de tafelzeil gelaten.. en dan pas op de taart. ik heb et niet opgepakt de keer gewoon hup zeil en alles op de taart.
)