Onderwerp: botercreme met kenwood (spoedje)
Ik was enorm blij met mijn kenwood. Ik doe (deed) er werkelijk alles mee. Mijn kapsels zijn 10x luchtiger en lekkerder, mn botercreme was (ja lees WAS) heerlijk luchtig en prachtig van structuur.
Sinds afgelopen weekend wordt mijn botercreme echt niet mooi. Smaakt wel precies hetzelfde maar het is net alsof hij gaat schiften
snappen jullie het nog??
Ik doe helemaal niets anders maar het is gewoon echt (PIEP)
Het maakt trouwens niet uit of ik hem klop met de vlinder of met de garde, hij is helemaal geschift. Het lijkt net of het vet uit de boter wordt geslagen.
Het enige wat prachtig blijft is mn 1:1 botercreme om af te smeren. Maar dat maak ik altijd in grote hoeveelheden. Zou dat het kunnen zijn??
Ik word er heel verdrietig van want gister heb ik mijn vullingen dus weer staan te kloppen met de handmixer en daar heb ik natuurlijk geen mega bedrag voor uitgegeven.
Weet iemand misschien hoe het komt en voornamelijk wat IK dus FOUT doe
HELLUPPPPP