Onderwerp: Algemene 2e laag vulling voor 4 smaken
Hoi die hoi.
Ik had even een vraagje.
Donderdag ga ik beginnen met mijn taarten bakken voor 5 dec.
Ik bak 3 cakevormen en die deel ik dan na het bakken door 2 zodat ik 6 kleine rechthoek taartjes krijg die ik allemaal een eigen smaak wil geven.
Hellaas heb ik maar 1 cakevorm dus dat word 3 keer overnieuw beginnen hahaha.
Heb nog wel een silliconen cakevorm liggen maar ik haat die flexibele dingen..Die zakken altijd naar buiten en worden nooit mooi rechthoek.
Ik heb nu 4 verschillende vullingen voor de 1e laag.
chocolademousse
aardbeien bavarois
framboos bavarois
peren bavarois.
Nu is mijn vraag eigenlijk wat een algemene vulling zou zijn voor de 2e laag.
Een vulling die bij alle 4 bovenstaande smaken past en wat niet al te machtig word aangezien we ook een groot diner krijgen zaterdag.
Zelf zat ik te denken aan botercreme extra met misschien een vleugje vanille erdoorheen.
Ik heb nog nooit botercreme extra gebruikt dus weet ook niet precies hoe het smaakt maar als ik het forum lees dan lijkt dat een vulling te zijn die echt overal bij past.
Voor de 2 taarten waar ik nog geen vulling voor heb gebruik ik gewoon wat er overblijft. Een halve cakevorm is lastig uit te rekenen hoeveel je nodig hebt voor de vulling dus ik vermoed dat er genoeg over blijft.
En blijft er niks over dan vul ik hem wel met botercreme extra met speculaaskruiden ofzoiets of speculoos of iets dergelijks
Ik ben benieuwd naar de reacties.
gr Edwin.