1

Onderwerp: minder suiker

HOi was even benieuwd of het mogelijk is om minders suiker te gebruiken dan in het recept staat,omdat ik de fondant erg zoet vind al.of komt het dan niet goed met de biscuit?of kan ik er gewoon minder suiker in doen.gr wendy

gr wendy beginner met taarten maken

2

Re: minder suiker

waar wil je minder suiker in doen? Als je minder suiker in de fondant doet wordt het niet stevig. Iets minder suiker moet wel lukken in de biscuit denk ik. Maar het is misschien makkelijker om de zoete smaak aan te passen via je vulling. Bv met vruchtenjam of citroenvulling. Ik denk anders dat een minder zoete biscuit erg smaakloos wordt t.o.v. de rest.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: minder suiker

vanilesuiker ipv gewone, dan ken je een deel weglaten

4 Laatst bewerkt door wendy h (29-11-2009 21:25)

Re: minder suiker

gaat mij meer om de biscuit en vulling idd.is 1 zakje vanillesuiker dan genoeg?of teveel? voor in de biscuit.gr wendy

gr wendy beginner met taarten maken

5

Re: minder suiker

ik heb een pot vanille staan. ik doe altijd ongeveer suiker, dan proef ik of het goed is,
vanille essence kan ook

6

Re: minder suiker

ok dank je wel voor de tips

gr wendy beginner met taarten maken