Onderwerp: kleuren met poeder
ik hoorde van iemand dat ze cacaopoeder gebruikt om een bruine kleur en een chocolade smaak aan marsepein te geven
nu vraag ik me af of dat ook met saroma kan?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » kleuren met poeder
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ik hoorde van iemand dat ze cacaopoeder gebruikt om een bruine kleur en een chocolade smaak aan marsepein te geven
nu vraag ik me af of dat ook met saroma kan?
ja, je kan saroma ook bruin kleuren met cacao
Ik denk dat de saroma zelf lang niet genoeg cacao bevat voor een mooi kleurtje. Je marsepein zal er hooguit een beetje beige van worden lijkt me. En ik betwijfel ook of de structuur goed blijft. Er zit in saroma natuurlijk nog van alles.
ja mirjam denk dat je gelijk heb er zit natuurlijk vanalles in ff niet bij nagedacht
dank je wel
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » kleuren met poeder
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.