Onderwerp: heeel appart
Nou, wat ik nou toch meemaak. Moest het ff met jullie delen omdat ik eigenlijk wel benieuwd ben of jullie dit ook wel eens gehad hebben.
Ik ga een borstentaart maken voor een vriend van ons. Vanmiddag voor zijn moeder al voor de eerste keer in een blanda schaal mooi bolletje gebakken. Dit ging echt perfect en het biscuit rees de pan uit. Dit bolletje gebruik ik overigens ergens anders voor.
Nu zit de tweede in de oven. Even snel naar de supermarkt om eieren te halen. Kom ik terug kijk in de oven. Ik denk"wat is ie ineens schuin" Draait mijn plateau verder is tie gewoon aan een kant open gescheurd en loopt het biscuit er zo uit zeg. HIHI net een implantaat wat leeg loopt. Hoe toepasselijk. Blijft verder wel mooi rijzen dus laat hem maar door bakken.
Vond het wel erg appart en vroeg me dus af: Wie heeft dit ook wel eens gehad en zo ja hebben jullie tips om dit te voorkomen?