1

Onderwerp: heeel appart

Nou, wat ik nou toch meemaak. Moest het ff met jullie delen omdat ik eigenlijk wel benieuwd ben of jullie dit ook wel eens gehad hebben.

Ik ga een borstentaart maken voor een vriend van ons. Vanmiddag voor zijn moeder al voor de eerste keer in een blanda schaal mooi bolletje gebakken. Dit ging echt perfect en het biscuit rees de pan uit. Dit bolletje gebruik ik overigens ergens anders voor.

Nu zit de tweede in de oven. Even snel naar de supermarkt om eieren te halen. Kom ik terug kijk in de oven. Ik denk"wat is ie ineens schuin" Draait mijn plateau verder is tie gewoon aan een kant open gescheurd en loopt het biscuit er zo uit zeg. HIHI net een implantaat wat leeg loopt. Hoe toepasselijk. Blijft verder wel mooi rijzen dus laat hem maar door bakken.

Vond het wel erg appart en vroeg me dus af: Wie heeft dit ook wel eens gehad en zo ja hebben jullie tips om dit te voorkomen?

2

Re: heeel appart

Ik heb dat 1 keer meegemaakt en ik heb gen idee waar dat door gekomen was. Wel heb ik na het bakken het overgelopen gedeelte weggesneden en derest gewoon gebruikt....maar dat was wel voor eigen gebruik en niet voor een ander!

Groetjes Scallie
"A balanced diet is a piece of cake in each hand."

3

Re: heeel appart

ook ik heb wel eens een overstromer gehad ;)
inderdaad er af snijden en gewooon gebruiken

groetjes emmy
u kunt al mijn taarten bekijken op www.emmy635.mijnalbum.nl

4

Re: heeel appart

Begrijp ik het nu goed dat het schaaltje is opengescheurd?

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

5

Re: heeel appart

nee de bovenkant van het kapsel is gescheurd en dan loopt je biscuit eruit

6

Re: heeel appart

Boska schreef:

Begrijp ik het nu goed dat het schaaltje is opengescheurd?

:lol:

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois