1

Onderwerp: Daim vulling

Heeft iemand het recept voor de daimvulling nog??

Kan dit nergens meer vinden op het forum

Alvast bedankt!

Mijn taartjes:  http://www.mijnalbum.nl/Album=RAZZCJK4
Mijn concertfotografie: www.dutchrosestudio.com

2

Re: Daim vulling

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=67407
Deze?

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: Daim vulling

Nee, echt de vulling voor in een biscuit, die was hier ooit ergens

Mijn taartjes:  http://www.mijnalbum.nl/Album=RAZZCJK4
Mijn concertfotografie: www.dutchrosestudio.com

4

Re: Daim vulling

Dan is het de daim verkruimelen en door de creme of room spatelen. Dan heb je daimvulling :)

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

5

Re: Daim vulling

Ik dacht dat het iets was met een potje ongeklopte slagroom, deze op het vuur zetten en de daim er in laten smelden. Dan een dag in de koelkast ofzo en dan de andere dag opkloppen.

Maar weet het niet meer zeker :-)

Mijn taartjes:  http://www.mijnalbum.nl/Album=RAZZCJK4
Mijn concertfotografie: www.dutchrosestudio.com

6

Re: Daim vulling

Gewoon proberen. Slagroom in een pannetje, daim er in laten smelten (slagroom niet laten koken) Paar uur goed koud laten worden in de koelkast en mixen met die handel!
Succes

7

Re: Daim vulling

De daims kan je smelten in slagroom net als Werthers.  Toevallig geprobeerd voor een taart voor me mams. 

En je doe et gewoon zoals jij zelf al zei ;)

8

Re: Daim vulling

Moet er dan nog klopfix door om het stevig te maken??

Bedankt voor de reacties!

Mijn taartjes:  http://www.mijnalbum.nl/Album=RAZZCJK4
Mijn concertfotografie: www.dutchrosestudio.com

9

Re: Daim vulling

Heb het au bain marie geprobeerd, en dan door slagroom spatelen, en afkoelen maar dat was geen succes. Misschien moest het langer op het vuur staan
Uiteindelijk in hele kleine stukjes gehakt en over de slagroom heen gedaan.
Was ook errug lekker!! en een stuk makkelijker!

10

Re: Daim vulling

oja, maar ik zou wel een beetje klopfix gebruiken! ;)

11

Re: Daim vulling

ja een zakje klopfiz erbij..
en bij mij had ik et ook best lang op et vuur.. en heel veel roeren.

12

Re: Daim vulling

Daim smelten op laag wattage in de magnetron , evt. beetje laten afkoelen en tijdens het kloppen van de slagroom toevoegen!
Veel gemakkelijker! (en kan ook met mars, milkyway, reep chocolade, etc.....

You got to believe that right here right now you're exactly where you're supposed to be